Over ons

 

Veilig werken op hoogte
Een groot aantal ongevallen en grote veiligheids- en gezondheidsrisico`s maakt de bouwsector nog steeds één van de gevaarlijkste sectoren om in te werken. Professionele beveiliging is daarom een absolute noodzaak.
Effectieve maatregelen tot valbeveiliging zijn verplicht bij werkzaamheden die op 2,5 meter of hoger worden uitgevoerd. Ook indien er risico verhogende omstandigheden zijn (water, uitstekende delen e.d.), dienen ook bij valgevaar vanaf een lager niveau dan 2,5 meter maatregelen tot valbeveiliging te worden genomen.
Volgens artikel 3.16 van het Arbo besluit moet er bij werkzaamheden waarbij valgevaar aanwezig is, de valbeveiliging primair bestaan uit voorzieningen die alle betrokken werknemers beschermen.


Effectief veilig werken, geen risico’s
Maliepaard plaatst vangnetten en/of randbeveiligingen die voldoen aan elke norm van de te nemen maatregelen.
Een kostenbesparende en effectieve manier van veilig werken op hoogte. Op vrijwel iedere werksituatie is een passende veilige beveiliging aan te brengen. U neemt natuurlijk geen risico`s op veiligheidsgebied en wilt de beste, meest betrouwbare en betaalbare oplossingen.
Daarvoor neemt u contact op met Maliepaard vangnetten & randbeveiligingen.


Maliepaard vangnetten & randbeveiligingen BV
Een jong en modern bedrijf, gevestigd te Helmond, dat zich vanaf de oprichting in 2008 heeft gespecialiseerd in het monteren en demonteren van vangnetten en randbeveiligingen. Wij beveiligen projecten (klein of groot en van eenvoudig tot uiterst complex) en voorzien opdrachtgevers van onze expertise zowel in Nederland als internationaal.
Uiteraard is ons personeel goed geïnstrueerd in de normen en regels van het beroep dat ze uitoefenen en beschikken over VCA en hoogwerker veiligheidscertificaten.
Voor beveiliging op de werkplek en een veilig gevoel bij belanghebbenden neemt u contact op via 06-44848481, of vraag direct via ons contactformulier een vrijblijvende offerte op. U krijgt binnen 24 uur een reactie.